Nieuws

 • Wij gaan weer starten! Jullie ook?

  OUTDOOR TRAININGEN   Wist je dat wij aanstaande maandag 18 januari...

  Lees meer
 • Wil jij afvallen?

  Wil jij 4-6 kilo afvallen in 10 dagen? Kies voor een 10 daagse Vegan Flex ...

  Lees meer
Meer nieuws

De Body & Mind lessen van Daily-Fit in Wijk bij Duurstede

Aerobics

Aerobics is een efficiënte fysieke workout, die op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind. Deze 60 minuten durende groepsles is gericht op de fitheid van uw hele lichaam en geeft vooral veel plezier.

Pilates

Bij Pilates oefen je, zonder dat je je in het zweet werkt, jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker. Oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. Ook voor de leden die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing!

Yoga

Yoga is dé les als je op zoek bent naar balans, tot rust wil komen, meer ontspanning zoekt, leniger en krachtiger wil worden of je ademhaling wilt verbeteren!
Yoga is niet prestatiegericht. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen fysieke grenzen en je beweegt binnen je eigen mogelijkheden. Yoga is daarom geschikt voor elke leeftijd. Hieronder een korte beschrijving van al onze Yoga vromen. 

Flow Yoga

Flow is een dynamische vorm van yoga, waarin verschillende houdingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem. De voortdurende focus op adem en beweging helpt om de aandacht in het nu te brengen. Het brengt niet alleen je geest tot rust, het vergroot ook je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit en brengt je stress niveau omlaag. Een mooie aanvulling op je workouts voor een gezonde en gebalanceerde lifestyle!  

– werken aan balans en evenwicht- Mentaal gefocust blijven op verschillende onderdelen van het lichaam- soepel houden van spieren en bindweefsel 

Hatha Yoga 

Dit is een basisvorm van yoga. Bij deze les is er een evenwicht tussen inspannende en ontspannende oefeningen. Naast de yogahoudingen zijn de vaste onderdelen van de les: een korte meditatie, ademhalingsoefeningen en een eindontspanning. 

Geschikt voor starters – veel aanwijzingen en aanpassingen – evenwicht in ontspanning en inspanning 

Yin Yoga 

Een meditatieve, rustige yogastijl. Hierbij blijf je 2 tot 5 minuten in de (liggende en zittende) houdingen waardoor je naast de spieren ook het bindweefsel en de gewrichten aanspreekt. Dit zorgt voor onderhoud en het gezond houden van de spieren, botten en gewrichten. 

meditatieve yogavorm – langer in houdingen blijven – soepel houden van spieren en bindweefsel 

 

Nieuws

 • Wij gaan weer starten! Jullie ook?

  OUTDOOR TRAININGEN   Wist je dat wij aanstaande maandag 18 januari...

  Lees meer
 • Wil jij afvallen?

  Wil jij 4-6 kilo afvallen in 10 dagen? Kies voor een 10 daagse Vegan Flex ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede

0343 760160
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • AFVALLEN

  AFVALLEN

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer
 • Jasper Hoogstraten

  "Te druk om te sporten? Wij helpen je! Kort en krachtig trainen, in combinatie met fun en afwisseling, daar geloof ik in."

  Jasper Hoogstraten