Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

Fit worden? Bekijk hieronder onze conditietrainingen

Aan je conditie werken kun je op verschillende manieren doen. Op een swingende manier, op de fiets, in een circuitvorm, op de fitnessapparaten of met behulp van je Personal Trainer. Kijk hier voor de mogelijkheden!

SPINNING

Spinning is een pittige, conditionele workout van 60 minuten op een soort van hometrainer. Houd je van hard werken en je in het zweet fietsen, dan is spinning echt iets voor jou. Wie er eenmaal aan begint, is vaak niet meer te stoppen. Ideaal voor de buitenfietser om de winter te overbruggen tot het zomer fietsseizoen weer begint. Daily-Fit heeft een aparte spinningzaal met professionele BodyBikes. Heb je de BodyBike app nog niet gedownload? Doe dat dan dan hier: (Google Play of Apple Store) en connect tijdens de les jouw telefoon met de fiets. Fietsen zonder telefoon kan ook!

X-CORE

“X-CORE“ is een afkorting voor ‘eXtreme Core’. Een core-training wil zeggen; dat je voornamelijk jouw natuurlijke corset, ofwel je buik- en rugspieren, traint. Je krijgt door middel van X-CORE training niet alleen een strakker lijf, maar je voelt je na een training vol power ook voldaan en energiek! Deze les duurt 45 minuten. Deze les wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYPUMP

BODYPUMP by Les Mills is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout (60 minuten) daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

FITNESS

Daily-Fit maakt gebruik van de professionele Matrix apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining. Er zijn grote ruimtes waarin zowel individueel als in groepsverband getraind kan worden. Ook kun je bij onze Personal Trainers terecht voor meer persoonlijke doelen met optimale begeleiding te bereiken.

PILATES

Bij Pilates oefen je jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker te maken. Oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. Ook voor de leden die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing! Deze les duurt 60 minuten.

ZUMBA

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba je goed kan helpen om gewicht kwijt te raken.  Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, gemakkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel. Deze les duurt 45 minuten.

BVO

BVO betekent bewegen voor ouderen. Deze half uur durende training is laagdrempelig om in te stappen! Het hele lichaam wordt getraind, zowel conditie als spierversterkend maar ook de flexibiliteit komt aan bod. Na de training hoort een kopje koffie er uiteraard ook bij want het sociale aspect is bij deze training net zo belangrijk als het fysieke! Deze les duurt 30 minuten.

BOOTCAMP (outdoor)

Ben jij stoer en wil jij tijdens de training helemaal los gaan? Dan is Bootcamp Outdoor iets voor jou!
Deze explosieve buitentraining motiveert je om je grenzen constant opnieuw te verleggen en zorgt ervoor dat je snel fitter en sterker wordt dan ooit! Deze les duurt 45 minuten.

Neem een kijkje op ons lesrooster om te zien wanneer je een les kunt volgen.

Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer