Nieuws

 • Update luchtbehandeling & airco’s in Wijk

  Het heeft even geduurd….. maar wij zijn blij jou te kunnen melden...

  Lees meer
 • Yogadocent gezocht!

  Voor onze Body&Mind afdeling zijn wij opzoek naar een yogadocent die ons ...

  Lees meer
Meer nieuws

Beste sporter,

Wij zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat wij per 1 juli onze deuren weer mogen openen!!!

Er zijn wel extra maatregelen van toepassing. Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende afstand van elkaar geplaatst en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Onze luchtbehandeling voldoet aan de eisen die gesteld zijn en de inrichting en routing in onze sportschool zijn tijdelijk aangepast. Daarnaast zullen wij de buiten activiteiten blijven aanbieden als extraatje! Ook vragen wij je jouw bezoek aan de sportschool altijd vooraf te reserveren middels onze app. Deze app kan je downloaden in de de Apple Store of Google Play Store. Heb je nog geen link van ons ontvangen? Mail dan naar info@daily-fit.nl, dan zorgen wij dat je die alsnog ontvangt.

Bij de verplichte sluiting van de sportschool hebben we alle leden gevraagd om een keuze te maken de sportschool te steunen en later compensatie te krijgen of om een tijdelijke stop te activeren en vervolgens bij een volledige openstelling het lidmaatschap weer te continueren.

Als je het lidmaatschap tijdelijk hebt gestopt vanwege de sluiting van onze sportschool dan wordt jouw lidmaatschap per 1 juli weer geactiveerd. Hier hoef je niets voor te doen.

Verlenging van het tijdelijk gestopte lidmaatschap kan enkel nog onder de volgende voorwaarden: blessures, zwangerschap of andere medische redenen en seizoensporten. Ben je financieel erg hard geraakt door de afgelopen maanden of zijn er andere redenen waardoor je nu niet je trainingen kan hervatten, laat ons dit dan weten, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing voor jou.

Heb je ons gesteund? Dan heb je recht op compensatie.

Heb je ons gesteund en heb je je lidmaatschap doorbetaald, dan krijg je van ons met ingang van 1 juli 6 maanden lang 10 euro korting per maand op je lidmaatschap en een gratis zonnebankmodule t.w.v. 60 euro. Ook hebben wij een leuk presentje voor jullie. Eind van het jaar zullen wij het voortbestaan van de club op gepaste wijze vieren. Meer info hierover volgt later dit jaar.

Ben je het niet eens met ons compensatieplan, met onze werkwijze of met onze manier van communiceren? Vertel het ons! Ben je tevreden, vertel het anderen.

Mocht het kabinet onverhoopt toch besluiten dat de opening later zal plaatsvinden dan zal al het bovenstaande automatisch mee schuiven in de tijd.

Wij hopen jullie weer te mogen begroeten in de club. Wij hebben jullie erg gemist in de afgelopen tijd.

Hopelijk tot snel!
Met vriendelijke groet,

Jasper Hoogstraten

 

Nieuws

 • Update luchtbehandeling & airco’s in Wijk

  Het heeft even geduurd….. maar wij zijn blij jou te kunnen melden...

  Lees meer
 • Yogadocent gezocht!

  Voor onze Body&Mind afdeling zijn wij opzoek naar een yogadocent die ons ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer