Nieuws

 • Wat krijg jij vergoed?

  Breng je fitheid in 2023 naar een nieuw niveau en kom 10 weken sporten* via j...

  Lees meer
 • Eindejaarsmail 2022

  Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Voor ons een mooi moment om terug...

  Lees meer
Meer nieuws

corona update

Het jaar 2020 is er een met vele uitdagingen, waarin onze flexibiliteit en creativiteit op de proef zijn gesteld. Zoals jullie weten, kijken wij bij Daily-Fit naar wat er wél mogelijk is!

Sinds dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Dat betekent onder andere dat alle fitnessclubs tot 19 januari  haar deuren moeten sluiten en dat raakt ons allen hard.

Wat kan je van ons verwachten

 • Wij lenen weer onze materialen uit. Deze zijn op te halen op woensdag 16 december van 19:00 – 21:00 uur, donderdag 17 december van 9:00 – 11:00 uur en van 19:00 – 21:00 uur. Op is op! 
 • Wij zijn op dinsdag 15 december direct gestart met een online rooster. Het rooster bestaat uit live en opgenomen lessen en aan iedereen is gedacht. Ook als je geen ervaring hebt met onze groepslessen, zullen er ook leuke thuis workouts zichtbaar zijn. Deze lessen worden dagelijks gepost op onze social media kanalen en zijn thuis te volgen. Al onze kanalen zijn terug te vinden via onze website. Onze instructeurs zullen alternatieven aanreiken voor het gebruik van materialen en gewichten. Zo kan iedereen meedoen en blijven wij met elkaar verbonden. Sporten draagt bij aan minder stress, meer weerstand en minder kilo’s. Beweeg met ons mee de komende weken!
 • Fysio Verbeek blijft open. Heeft u klachten, ze zijn bereikbaar.
 • De personal trainingssessies van Work2Improve zullen doorgaan en vinden plaats op een unieke buitenlocatie in Wijk bij Duurstede. Klik hier voor meer info.

Wij zullen een maandje gesloten zijn en zoals jullie van ons gewend zijn, hebben wij nagedacht over hoe om te gaan met het lidmaatschapsgeld. Van de vorige opgelegde sluiting hebben wij iedereen reeds gecompenseerd. Voor deze kortere periode willen wij jou vragen de betaling voor de maand januari gewoon door te laten gaan. Mocht je toch het geld over de maand januari niet kunnen of willen missen, dan ben je vrij om dat aan te geven. Zodra onze club de deuren weer mag openen, kan je dat melden bij de balie.  

Het afgelopen jaar heeft ons ook mooie dingen gebracht. Ons team van 22 man is enorm naar elkaar toe gegroeid. Zo flexibel, zoveel energie en zoveel aanpassingsvermogen is ongeëvenaard. Daarnaast zijn wij zeer dankbaar voor de warmte en betrokkenheid van onze leden. Hartelijk dank daarvoor!  

Wij wensen je ondanks deze rare tijd hele fijne feestdagen toe en wij hopen je in alle gezondheid in 2021 weer te mogen ontvangen. 

Stay Safe!

Team Daily-Fit

Nieuws

 • Wat krijg jij vergoed?

  Breng je fitheid in 2023 naar een nieuw niveau en kom 10 weken sporten* via j...

  Lees meer
 • Eindejaarsmail 2022

  Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Voor ons een mooi moment om terug...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer