Nieuws

 • Update luchtbehandeling & airco’s in Wijk

  Het heeft even geduurd….. maar wij zijn blij jou te kunnen melden...

  Lees meer
 • Yogadocent gezocht!

  Voor onze Body&Mind afdeling zijn wij opzoek naar een yogadocent die ons ...

  Lees meer
Meer nieuws

We kunnen weer!!

We zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat we per woensdag 19 mei onze deuren weer voor jou mogen openen!!! 

Wat kan er weer?

 • Vrij fitness, inclusief de eGym, wordt weer binnen beschikbaar. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. De luchtbehandeling voldoet aan de eisen die gesteld zijn en de inrichting en routing in onze sportschool zijn aangepast.
 • Groepslessen zijn eindelijk weer mogelijk. Deze zullen buiten plaatsvinden op 1,5 meter afstand van elkaar. Kijk op de website of in de Sportivity app voor het aanbod en de beschikbaarheid.

We vragen om jouw bezoek aan de sportschool altijd vooraf te reserveren middels onze app. Deze app kan je downloaden in de App Store en Google Play Store. Heb je nog geen link van ons ontvangen? Mail dan naar info@daily-fit.nl dan zorgen we dat je die alsnog ontvangt. Het rooster zal vanaf zaterdag 15 mei beschikbaar zijn in de app.

Hoe gaat dat in de sportschool?

Bij binnenkomst en vertrek vragen we jou om een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten is het niet nodig. De kleedkamers, douches en de koffiecorner zullen nu nog gesloten blijven. Gebruik van het toilet is wel mogelijk. Neem naast je handdoek en bidon ook je schoonmaakdoekje weer mee. 

Wil je langer dan 1 uur sporten? Reserveer het eerste uur en vraag bij de balie of er nog ruimte is in het uur erna. Zo kunnen we iedereen de kans geven om weer te komen sporten.

Lidmaatschap 

Als je het lidmaatschap tijdelijk hebt gestopt vanwege de sluiting van onze sportschool, dan wordt jouw lidmaatschap per 19 mei weer geactiveerd. Hier hoef je niets voor te doen.

Verlenging van het tijdelijk gestopte lidmaatschap kan enkel nog onder de volgende voorwaarden: blessures, zwangerschap, medische redenen of seizoensporten. 

Heb je ons gesteund? Dan start jouw compensatie!

Heb je ons gesteund en heb je je lidmaatschap doorbetaald, dan krijg je van ons met ingang van 1 juni de compensatie waarvoor je gekozen hebt. Heb je dat nog niet doorgegeven? Klik hier om te zien waar je uit kunt kiezen en geef dat per mail aan ons door. Dan zorgen we dat het voor je geregeld wordt.

Tot slot

Mocht het kabinet onverhoopt toch besluiten dat de heropening later zal plaatsvinden dan zal al het bovenstaande automatisch mee schuiven in de tijd en zullen we je opnieuw informeren.

We hopen je weer in alle gezondheid te mogen begroeten in de club. 

Tot snel!

Team Daily-Fit

Nieuws

 • Update luchtbehandeling & airco’s in Wijk

  Het heeft even geduurd….. maar wij zijn blij jou te kunnen melden...

  Lees meer
 • Yogadocent gezocht!

  Voor onze Body&Mind afdeling zijn wij opzoek naar een yogadocent die ons ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer