Nieuws

 • Wij gaan weer starten! Jullie ook?

  OUTDOOR TRAININGEN   Wist je dat wij aanstaande maandag 18 januari...

  Lees meer
 • Wil jij afvallen?

  Wil jij 4-6 kilo afvallen in 10 dagen? Kies voor een 10 daagse Vegan Flex ...

  Lees meer
Meer nieuws

MEEST GESTELDE VRAGEN

Tot wanneer is de sportschool gesloten?

Sinds dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf weken (tot 19 januari 2021) sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Wij bieden online en live lessen aan. 

Is binnen sporten wel veilig?
Ja, wij voldoen aan alle eisen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn heel blij dat de overheid onze sector serieus neemt en de meerwaarde van het sporten benadrukt! Sinds de heropening van de fitnessbranche op 1 juli dit jaar zijn er amper besmettingen met het COVID-19 virus in fitnessclubs vastgesteld. Lees voor meer info hierover in de peiling van NL ACTIEF, onze fitnessbranche: https://www.nlactief.nl/actueel/amper-besmettingen-met-covid-19-virus-in-fitnessclubs/

Kan ik 1.5 meter afstand houden in de sportschool?
Voor een ieders gezondheid hebben wij de apparaten op voldoende afstand van elkaar geplaatst en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zo hebben wij in de groepsleszaal en spinningzaal voor werkplekken gezorgd op 1.5 meter uit elkaar. Naast de inrichting zijn de starttijden van de lessen en is ook de routing in onze sportschool aangepast. Dit om drukke punten te voorkomen.

Kan ik erop vertrouwen dat de luchtverversing goed is?
Wij kunnen aantonen dat er een goed functionerend ventilatiesysteem is volgens het Bouwbesluit. Dit wordt zeer regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt. Er is een constante toevoer van 100% verse buitenlucht, staat de afzuiging op maximaal, staan deuren en ramen regelmatig open en maken wij gebruik van airco’s.

Wat doen jullie om dat te waarborgen?
Wij voelen ons zeer verantwoordelijk om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor jullie en voor ons zelf. In de sportsector blijven wij de afstand borgen en blijven wij extra alert op hygiëne. Daarom hebben wij onze koffiecorner en kleedkamers gesloten en dragen onze medewerkers mondkapjes tijdens het instellen van de Egym en in de test- en meetruimte. Wij roepen al onze sporters op om zich te blijven houden aan alle maatregelen die er nu gelden.

Mag ik sporten als ik verkouden ben?
Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Bij klachten laat je testen en blijf thuis totdat de uitslag bekend is.

Is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens het sporten in een binnensportaccommodatie?

Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Daarvoor en daarna is het dragen van een mondkapje in de accommodatie wel verplicht.

Wat wordt verstaan onder een binnensportaccommodatie?

Een binnensportaccommodatie is een overdekte sportruimte zoals een zwembad, sportschool of sportzaal. Een binnensportaccommodatie is ook een publieke binnenruimte

Moet ik tijdens het sporten een mondkapje op?
Nee, tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op. 

Moet een trainer, coach, begeleider of instructeur een mondkapje dragen tijdens het geven van een les, training of instructie in een binnensportaccommodatie?

Tijdens het geven van een les, training, of instructie is het niet verplicht om een mondkapje te dragen indien dit het geven van de les, training of instructie te veel belemmerd.

Vooraf en na afloop is het dragen van een mondkapje wel verplicht.

Wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen als ik binnen aan het sporten ben?
Nee, niet als je aan het sporten bent. Als je klaar bent met sporten, wordt geadviseerd zo snel mogelijk een mondkapje op te zetten.

Wordt geadviseerd om tijdens het fitnessen een mondkapje te dragen?
Nee, tijdens het fitnessen niet. Als je de fitnessruimte verlaat, dien je een mondkapje te dragen.

Geldt het advies om een mondkapje te dragen ook als ik buiten aan het sporten ben?
Nee.

Wat bieden jullie aan?
Het groepslesrooster is uitgebreid met extra en nieuwe lessen. Door het brede aanbod en de kleine groepen kunnen wij de kwaliteit bieden die jullie van ons gewend zijn. Zie ons lesrooster.

Kan ik ook thuis sporten?
Wij bieden ook online lessen aan, zodat iedereen kan blijven bewegen. Neem eens een kijkje op https://www.daily-fit.nl/groepsfitness/online-aanbod/ Hierdoor blijven wij hybride en kun je kiezen om in de sportschool of thuis met ons te sporten.

Moet ik reserveren?
Wij vragen je jouw bezoek aan de sportschool altijd vooraf te reserveren middels onze Sportivity app. Deze app kan je downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Heb je nog geen link van ons ontvangen? Mail dan naar info@daily-fit.nl of bel 0343-760160, dan zorgen wij dat je die alsnog ontvangt.

Hoe weet ik of het druk is in de club?
Dankzij de Sportivity app heb je goed inzicht in de bezoekersaantallen per uur. Hierdoor kun je zelf rustige momenten uitkiezen om te komen sporten. Egym kun je reserveren onder 'vrij fitness'.

Waarom is hygiëne belangrijk?
Veel mensen zitten (ongemerkt) vaak met hun handen aan hun neus of mond. Zo kunnen virussen zoals het nieuwe coronavirus zich gemakkelijk verspreiden. Goede hygiëne is een van de belangrijke adviezen om verspreiding te voorkomen. Hygiëne stond al hoog in ons vaandel, maar nu is het extra belangrijk! Daarom moeten alle sporters hun handen bij binnenkomst desinfecteren en de materialen na gebruik schoonmaken. Ook hebben wij ons schoonmaakbeleid aangepast en de frequentie verhoogd.

Nieuws

 • Wij gaan weer starten! Jullie ook?

  OUTDOOR TRAININGEN   Wist je dat wij aanstaande maandag 18 januari...

  Lees meer
 • Wil jij afvallen?

  Wil jij 4-6 kilo afvallen in 10 dagen? Kies voor een 10 daagse Vegan Flex ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede

0343 760160
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • AFVALLEN

  AFVALLEN

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer
 • Jasper Hoogstraten

  "Te druk om te sporten? Wij helpen je! Kort en krachtig trainen, in combinatie met fun en afwisseling, daar geloof ik in."

  Jasper Hoogstraten