Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

De krachtlessen van Daily-Fit in Oss en Wijk bij Duurstede

DAILY CIRCUIT 

DAILY CIRCUIT is een training met een hoog fun gehalte die je hele lichaam versterkt. Deze 30 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van kleine materialen, losse attributen en eigen lichaamsgewicht. Iedere maand staat er een nieuw circuit voor je klaar. Iedereen kan meedoen met deze les. 

BOOTY-FIT

Een intensieve training voor vrouwen, waar de focus gedurende 45 minuten ligt op je buik, benen en uiteraard je BILLEN!! Booty-fit is de perfecte combinatie van spier- en conditie opbouw. Wil jij graag strakkere billen en sterkere benen? Dan is deze workout echt iets voor jou.

SMALL GROUP TRAINING (outdoor)

Small Group Training is trainen in een circuit-achtige vorm en in een groep van maximaal 8 personen. Het voordeel daarvan is dat de trainer extra goed let op houding en techniek. De trainingen zijn heel gevarieerd (elke week anders) maar bestaat vaak uit een HIIT- trainingsvorm. Dit betekent kort (30 minuten) en intensief bewegen. Dit is ideaal voor degenen onder ons die in een half uurtje klaar willen zijn en is even effectief of zelfs effectiever dan een uur bikkelen!

BOOTCAMP (outdoor)

Ben jij stoer en wil jij tijdens de training helemaal los gaan? Dan is Bootcamp Outdoor iets voor jou!
Deze explosieve buitentraining motiveert je om je grenzen constant opnieuw te verleggen en zorgt ervoor dat je snel fitter en sterker wordt dan ooit! Deze les duurt 45 minuten.

BODYPUMP

BODYPUMP by Les Mills is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout (60 minuten) daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

FITNESS

Daily-Fit maakt gebruik van de professionele Matrix apparatuur voor zowel cardio- als krachttraining. Er zijn twee grote ruimtes om zowel individueel of in groepsverband te trainen. Ook kun je bij onze Personal Trainers terecht voor meer persoonlijke doelen met optimale begeleiding te bereiken.

PILATES

Bij Pilates oefen je, zonder dat je je in het zweet werkt, jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker. Oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. Ook voor de leden die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing! Deze les duurt 60 minuten.

BVO

BVO betekent bewegen voor ouderen. Deze half uur durende training is laagdrempelig om in te stappen! Het hele lichaam wordt getraind, zowel conditie als spierversterkend maar ook de flexibiliteit komt aan bod. Na de training hoort een kopje koffie er uiteraard ook bij want het sociale aspect is bij deze training net zo belangrijk als het fysieke!

RUGVITAAL

Rugvitaal is een therapeutisch oefenprogramma in groepsverband, gegeven door een van de fysiotherapeuten van Fysio Verbeek. Het is een leuke en doeltreffende les die effectief is gebleken bij het verhelpen van pijn aan de rug, nek en schouders. De les bestaat uit gerichte mobiliserende en versterkende oefeningen.

Rugvitaal is er ook op gericht om de diepe spieren in je wervelkolom, die je gewrichten beschermen en aansturen te trainen, mede hierdoor is rugvitaal zo doeltreffend. De oefeningen vinden plaats in groepsverband, op leuke muziek en met kleine gewichtjes.

Rugvitaal is voor iedereen die:

​​- Rug-, nek-, schouder- of RSI (KANS) klachten heeft
​​- Zijn/haar houding wil verbeteren
​​- Een zittend beroep heeft (preventie)
​​- Een verlaagde belastbaarheid heeft​

Rugvitaal is dus voor zowel mensen met aanwezige klachten, maar ook voor mensen die preventief hun rug willen versterken en hun houding willen verbeteren.

Waarom is Rugvitaal zo uniek?

Om rug- en gewrichtsklachten te verminderen of om je gewrichten te beschermen, heb je niet de grote oppervlakkige spieren nodig, maar juist de kleine dieper gelegen spiertjes. Wanneer deze kleine stabilisatiespiertjes niet goed getraind zijn, gaan de oppervlakkige spieren krampachtig aanspannen om dit gebrek te compenseren. Onder andere door dit krampachtig aanspannen ontstaat bijvoorbeeld rug- en nekpijn. Rugvitaal richt zich juist op de diepe stabilisatiespieren, vaak de oorzaak van een rug- of nekklacht.

Wat zijn de effecten van Rugvitaal?

​​- Een sterke & stabiele rug, nek en schouder
​​- Minder (kans op) rug-, nek- en schouderklachten
​​- Een betere belastbaarheid
​​- Een betere houding
​​- Meer energie

Neem een kijkje op ons lesrooster om te zien wanneer je een les kunt volgen.

Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer