Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

Ervaringen

Lees hier het verhaal van Charleen!

"Als ik nu begin, ben ik 4 weken voor mijn bruiloft klaar met BenFit. Perfect!"

Ik heb een ontzettend fijne coach bij Daily-Fit gehad. Ook al stond ik een week stil qua gewicht of was ik een paar ons aangekomen, zij stimuleerde mij altijd om weer door te gaan. Tijdens het sporten werd regelmatig gevraagd hoe het met mij ging. Ik heb mijn doel behaald (en moest mijn trouwjurk zelfs vermaakt worden). En nog belangrijler: ik voel mij fitter, ben blij met mijzelf, ik heb meer energie en het was leuk om toe te werken naar mijn bruiloft. Dit was een extra stimulans.

 

Hallo, mijn naam is Michiel.

Ik ben 38 jaar en mag graag sporten. Hoewel ik veel sport kreeg ik het nooit voor elkaar `droog` te worden. Dat het aan mijn voeding lag wist ik wel maar had geen idee hoe je dit moest aanpakken. Via Daily-Fit ben ik in aanraking gekomen met voedingsbegeleiding en was voor mij de reden om hier serieus mee aan de gang te gaan. Voordat er gestart werd met het schema begon ik met een nulmeting. De startsituatie was 87,4 kg en 19,7% vet.
Afgelopen maand heb ik met behulp van voedingscoach Gerda een voedingsschema gevolgd. De bedoeling was bewustwording van de voeding die ik at en daarbij het vetpercentage enkele procenten naar beneden brengen. Voorwaarde voor mij was wel dat ik niet mijn spiermassa wilde inleveren en niet in kracht wilde verliezen. Een eiwitrijk dieet was hiervoor de oplossing.
De eerste week was lastig, alles afwegen, andere gerechten maken dan je gewend bent en vooral andere dingen eten. Het heeft mij een week gekost om hieraan te wennen en mijn draai hierin te vinden. De overige 3 weken had ik daar minder moeite mee. Naast het volgen van de voedingsschema`s ben ik gewoon mijn normale sportmomenten gaan volgen maar soms net een stukje verder gerend of langer getraind. Ik heb gelukkig geen hinder ondervonden van het `anders` eten.
Aan het einde van de 4 weken voedingsbegeleiding kijk ik terug op een succesvolle 4 weken. Mijn inzicht in wat te eten en hoeveel te eten is door deze 4 weken veranderd. Ik ben vooral bewuster geworden van de hoeveelheid die je echt nodig hebt op een dag. De eindsituatie was bijzonder, na de eindmeting is dit het resultaat: 82,3 kg en 8,4% vet.Ik ben Lara en ben 20 jaar oud.

Ik ben op 29 mei 2021 begonnen met het 12 weken 'BenFit’-programma, samen met mijn vriendin Luna.
De eerste paar dagen vielen mij erg zwaar. Ik was veel bezig met het eten/drinken en de tijdstippen wanneer dit moest gebeuren. Ik had de eerste paar dagen ook nog wat meer honger omdat mijn lichaam ander eten gewend was. Om de twee dagen doe ik de boodschappen voor de dagen erna. Ook moest ik het sporten in mijn dagprogramma verwerken. Ik ga 3x in de week sporten en heb hier erg veel plezier in.
Ik werk in de gehandicaptenzorg en wist niet zo goed hoe ik dit kon combineren. Hier heb ik het met Karin over gehad. Als ik een ochtenddienst draai zet ik de avond ervoor alles klaar wat ik nodig heb. Als ik een avonddienst heb kook ik in de ochtend de maaltijd en warm ik dit op het werk op.
Ik vind het lastig om een wat ‘ongezondere’ keuze te maken. Ik vroeg mijzelf af, kan ik nu wel gaan lunchen met vriendinnen, mag ik een keer iets lekkers pakken? Het antwoord hierop is ‘ja’, dat mag zeker! Dit zijn ook dingen die bij het leven horen en je kan niet alles afslaan omdat je met een programma bezig bent. Ik heb hieruit ook geleerd dat ik mij niet schuldig hoef te voelen als ik eens een ‘ongezondere’ keus maak.
Vrijdag 16 juli ga ik mijn 8ste week in van dit programma en er is al zeker resultaat zichtbaar. Ik heb wekelijks contact met Karin en word dan ook gewogen. Soms staat de weegschaal nog op hetzelfde gewicht als de week ervoor maar dan is mijn vetpercentage wel verminderd en mijn spiermassa verhoogd. Dit is iets waar ik heel tevreden mee ben. Uiteindelijk is gewicht maar een getal en gaat het om hoe je er van de buitenkant uitziet en of je zelf tevreden bent!Hoi! Ik ben Luna en ik ben 20 jaar oud.

Op 3 juni ben ik begonnen met het 12 weken ‘BenFit’-programma, samen met mijn vriendin Lara. Dit vond ik de eerste dagen erg lastig omdat ik gedurende de dag best wel een hongergevoel had. Dit kwam doordat mijn lichaam moest wennen aan het eten en de hoeveelheden die ik binnenkreeg. Ook had ik in het begin moeite met de tijden wanneer ik het beste wat kon eten. Maar na een tijd kwam dit vanzelf goed.
Ik doe 2 keer in de week de boodschappen en probeer ik om er 3 keer in de week bij te sporten.

Ik werk in de kinderopvang en meestal at ik gewoon de hele dag met de kinderen mee. Nu maak ik de avond van tevoren mijn eten alvast klaar zodat ik gedurende de dag mij goed aan het programma kan houden.

Soms heb ik het wel lastig als we ‘s avonds met vriendinnen zitten en zij drinken een drankje en hebben wat lekkers op tafel. Eerst hield ik me heel streng aan het weekmenu, maar nu pak ik soms wel wat of ga uiteten/lunchen. Dit moet af en toe ook gewoon kunnen. Ik heb laatst een weekend gehad dat mijn motivatie heel laag was en het voedingsschema even links heb laten liggen maar toch weer opgepakt heb omdat ik nog niet helemaal tevreden ben met mijn gewicht.

Gerda helpt mij goed in het proces en iedere week bij het wegen bespreken we hoe het die week gegaan is, de ups en downs. Door de wekelijkse weeg momenten voel ik me ook meer gemotiveerd om mijn best te doen voor het resultaat op de wegschaal.
De resultaten zijn na 7 weken al super goed bij mij en dit programma is zeker een aanrader!

 


 

Heb jij ook interesse om te gaan starten met BenFit?
Maak dan een afspraak voor meer informatie.

 

 

Nieuws

 • HULP NODIG? Laat ons jou helpen!

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR! Onze trainers maken graag tijd voor je vrij om je...

  Lees meer
 • Open op feestdagen

  Wij zijn alle dagen van het jaar geopend. Wel kunnen op feestdagen andere ope...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Daily-Fit Wijk bij Duurstede
Lekdijk oost 13a
3961 MB Wijk bij Duurstede
0343 760160
Daily-Fit Oss
Obrechtstraat 15
5344 AT Oss
0412 489547
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Wij vinden goede begeleiding belangrijk, u ook?

  Lees meer
 • Voeding

  VOEDING

  Val effectief en gezond af met onze voedings- en beweegexperts

  Lees meer
 • GROEPSLESSEN

  GROEPSLESSEN

  Meer dan 40 groepslessen per week! Welke past bij jou?

  Lees meer